This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Tiia ja työskentely

Ensimmäiset muistikuvani työnteosta ovat vanhempieni teettämät kotityöt, kuten tiskikoneen tyhjennys, roskien vieminen ja niin edelleen. Hieman vanhempana pääsin auttamaan äitiäni myös hänen omassa yrityksessään. Se taitaa myös olla ensimmäisiä kesätöitäni.

Nyt vanhempana olen työskennellyt jo muutaman kesän Porvoon Henkilöstöravintola Rosmariinissa ja olen viihtynyt siellä erittäin hyvin. Omasta mielestäni olen juuri siinä työssä oppinut kaikista eniten uusia taitoja, kuten uusien ohjelmien käytön ja hyvän asiakaspalvelun tärkeyden. Opin myös miten tärkeää on pitää työilmapiiri hyvänä, jotta kaikilla olisi mukavampaa työskennellä.

Työntekijänä olen erittäin ahkera ja pyrin tekemään parhaani. Heikkouksiani ovat ehdottomasti heikot hermot ja äkkipikaisuus. Työmotivaationi on myös erittäin korkea ja kun työskentelen yrityksessä, olen valmis antamaan kaikkeni yrityksen menestykselle. Työilmapiiri vaikuttaa myös suuresti antamaani työpanokseen, mikä varmasti pätee monen kohdalla.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@mervikuismanen Kyllä, sain myös tänä kesänä töitä Rosmariinista. Tänä kesänä tulen myös tekemään catering tyyppisiä tilaisuuksia, sekä työskentelen myös muutaman päivän keittiössä ennenkuin palaan omalle työpisteelleni aulaan.
Tiia   (21.05.2014 13:35)
  Reply

Menetkö tänäkin kesänä Rosmariiniin?
mervikuismanen   (20.05.2014 18:01)
  Reply