This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Diem asiakaspalvelijana

 Matkailualahan koostuu pääosin asiakaspalvelusta. Mielestäni on hyvä, että koulussa siitä puhutaan melko paljon ja työssäoppimiset ovat antaneet hyvää esimerkkiä, millaista on hyvä asiakaspalvelu.

Matkailualan asiakaspalveluun kuuluu minun mielestäni hyvä tietämys ja tuntemus, markkinoiminen, ammattimaisuus, positiivinen ja avoin mieli. Kaikilla ei aina ole hyviä päiviä, mutta se ei saisi asiakkaisiin heijastua.

Jokainen asiakaspalvelukokemus on ainutlaatuinen, eikä toista täysin samanlaista tule. Vaikka asiakkaalla olisi huono päivä ja se purkautuisi sinuun, pitää vain osata asennoitua asiaan rennosti ja vaikka hymyillä kaupan päälle. Ei kauhean montaa kertaa ole omalle kohdalleni osunut kauhean vaikeita asiakkaita, mutta muutamissa tilanteissa on joutunut hillitä kärsivällisyyttään ja purra huulta. Asiakkaankin pitää omata käytöstapoja, eikä huutaa täyttä päätä, sillä asia ei sillä tavalla ratkea. Minusta siinä tilanteessa henkilö tekee itsensä jo hieman naurunalaiseksi.

Kuitenkin suurin osa asiakaspalveluhetkistä ovat onnistuneita ja hyväntuulisia. On kiva kuulla, kun on tehnyt hommat hyvin ja saa positiivista palautetta kasvokkain siinä samalla.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Hyvä, mutta katso vielä tehtävänanto!
mervikuismanen   (20.05.2014 18:45)
  Reply