This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Anna ja opiskelu

Opiskelen Porvoon ammattiopistossa. Opiskelu alkoi vuonna 2012 elokuussa, tulin suoraan peruskoulusta. Ensimmäinen vuosi meni aivan hyvin, sain todella paljon hyviä numeroita. Olin ahkera ja olin aina paikalla. Toinen vuosi menee vahän huonosti, mutta yritän koko ajan parantaa. Toisena vuonna matkustan todella paljon, sen takia olen välillä pois tunneilta, mutta silti teen kaikki tehtävät ja opiskelu etenee. Ensi vuonna lupaan, että en matkusta enää ja käyn koulussa säännöllisesti.

Luokassa on minun mielestäni hyvä ilmapiiri, kaikki ovat ihan mukavia ihmisiä. Kyllä välillä oli ongelmia, mutta nyt hyvin menee kaikkien kanssa. Pidän ryhmätyöstä, koska tällaiset tehtävät auttavat siinä, ettäoppii olemaan muiden kanssa tekemisissä.

Kaksi vuotta täällä olivat todella kiinnostavia, esim. työharjoittelut ja erilaiset messut. Laskettelusta pidin todella paljon, mutta lumilauta ei ole minun juttuni, ja työskentely ulkona myöskään ei ole minun juttuni.

Olen miettinyt todella paljon jatkomahdollisuuksia, haluan jatkaa opiskelua, mutta pidän varmaan yhden vuoden tauon, käyn työssä ja haen taas kouluun. Mihin kouluun haen, en ole päättänyt vielä. Haluan ensiksi kokeilla vähän kaikkea ja sitten päättää, mihin menen opiskelemaan.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Oikeinkirjoituksesta:
- sanojen taivutusta
- hiukan puhekielisiä ilmauksia
mervikuismanen   (11.05.2014 17:54)
  Reply