This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Marina TO-jaksooot

Meillä on ollut kaksi työssäoppimisjaksoa.Ensimmäisellä luokalla TO-jakso kesti neljä kuukautta.  Ensimmäinen työpaikka oli laskettelukeskus Kokonniemi. Työssäoppimisjakso kesti kaksi kuukautta. Olin ensimmäistä kertaa talvella ulkotöissä. Työ oli kylmä, mutta sanoisin selkärankaa kasvattava. Työ ei itse sinäänsä ollut haastava, enemmän se oli asiakaspalvelua palveluhisseillä. Pääsin kokeilemaan moottorikelkalla ajamista ensimmäistä kertaan. Parin päivän jälkeen moottorikelkka liittyi päivittäiseen työhöni.

Toinen työssäoppimis paikkani oli Vanhassa Porvoossa, Hotel Pariisin Ville. Ehdin olla Pariisin Villessä kaksi viikkoa, myös sen olisi pitäny kestää kaksi kuukautta. Työ oli haastavinta mitä olen koskaan tehnyt. Minulle ei ikinä sopisi hotelliala, ja onneksi se tuli heti alussa esille. Olisin toki halunnut päästä kokeilemaan vielä respa hommia, ennen kuin tuomitsen hotellityötä kokonaan. Täytyy nostaa hattua kerroshoitajille, jotka kykenet siivoamaan yhden huoneen 10 minuutissa.

Työntekijä olen reipas,avulias, positiivinen, sosiaalinen ja hymyilen. Olen huomannut, että olisi hyvä tulla työpaikalle ennenkuin työnantaja saapuu paikalle. Nähtävästi suomalaiset arvostavat sitä, että olet tarpeeksi ajoissa ennen muita. Itse menen paikalle silloin, kun on tarvetta.

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Asiakaspalvelu ja omaa alaa tutustu enemmän ja pääsi katsomaan ammatillisesta näkökulmasta.
marinashbib   (21.05.2014 13:57)
  Reply

Entä tämän vuoden TO-jaksosi? Mitkä olivat tärkeimmät oppimiskokemuksesi?
mervikuismanen   (20.05.2014 18:26)
  Reply