This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Sinem ja työkokemus

RAHA EI KASVA PUUSSA! Tämän olen jo oppinut pienestä lähtien. 

Ensimmäinen työpaikkani oli fastfood ravintola missä iskäni työskentelee. Olin siellä kokonaisen kesäkuun ja siellä opin miten rankkaa on tienata rahaa.

14 vuotiaana menin lehtimyyjäksi. Siellä viihdyin vain kuukauden ja työnteko oli enemmän pelleilyä sittä koko firma oli täynnä minun ikäisiä nuoria,suurin osa oli jo valmiiksi kavereitani. Se työ anto enemmän kavereita kuin työkokemusta.

Alaikäisenä Helsingistä on todella vaikeeta saada muita töitä kuin puhelinmyyntiä. Joten olen ollut puhelinmyyjänä monessa eri yrityksissä. Puhelinmyynti antaa hyvää asiakaspalvelu kokemusta. Siinä työssä myös kärsivällisyys kasvaa hyvin paljon. Miinusta siinä on se kuin ääni menee pitkien työpäivien jälkeen ja myös korvat kärsii välillä vihaisien asiakkaitten äänistä.

17 vuotiaana sain töitä japanilaisesta ravintolasta suhteitten kautta. Siellä toimin tarjoilijana. Koska työkokemusta oli jo kertyny hyvin työharjoittelun kautta niin tässä ei tullut mitään uutta. Kehityin lisää tarjoilijana ja sain lisää kokemusta ravintola alalta. Nykyään olen heidän listoilla vielä, mutta vuoroja ei enään tule sillä pomon kanssa on menny sukset ristiin..pahan kerran. 

Koska en saa nykyään työvuoroja nykysestä työpaikaltani, olen myös hakenut keikkatöitä Staffpointin kautta. Suosittelen Staffpointtia kaikille opiskelijoille jotka haluavat silloin tällöin tehdä töitä koulun oheella.

Tulevaisuudessa toivoisin pääseväni tekemään oman alan hommia tai töitä mistä todella nauttisin.

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Hyvä asenne!

Toivottavasti muut huomaavat vinkkisi!
mervikuismanen   (20.05.2014 17:50)
  Reply