This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Sinem ja maailma

Tämä kuva kertoo musta eniten! Rakastan matkailua,matkustamista,rakastan tutustua uusiin ihmisiin,kuulla heidän tarinoita,kokemuksia. Matkustleun avulla myös minäkuva ja maailmankuva laajenee.

Minulla on yleensä tapana matkustaa vähintään kerran vuodessa vähän pidemmälle pidemmäksi aikaan. Viime vuonna lähdimme perheeni kanssa kuukaudeksi Kanadaan. Asuimme pääosin Torontossa. Kiertelimme myös toisia kaupunkeja. Koska Amerikka oli niin lähellä Kanadaa, päätimme myös siellä kävästä. Lähdimme viikon kestävään matkaan. Mukana oli muita turisteja ja tottakai opas mukana. Viikon aikana kävimme New Yorkissa,Philapediassa,Washington DC sekä Bostonissa. Eniten pidin Bostonista. Kaupungin ihmiset vaikuttivat hyvin urheilullisilta. Kadut olivat täynnä lenkkeilijöitä, sekä pyöräilijöitä. Ihmiset olivat hyvin mukavia ja hyvin kansainvälistä porukkaa. Myös New Yorkin väki oli hyvin värikäs. He olivat hyvin ulospäin suuntautuvi ja hyvin positiivisia. Miinus puoli NYCissä oli, että ihmiset vaikuttivat välillä LIIAN kiirellisiltä. Kanada ja USA ovat semmosia paikkoja minne voisinki joku päivä ehkä muuttaakin.

Tänä kesänä olisi tarkotuksella lähteä kaverini kanssa Ranskaan kuukaudeksi. Kohteemme on Marseille ja tarkotuksena olisi myös piipahtaa St. Tropesissakin. Olemme vuokraanneet kaverin kanssa kuukaudeksi Marseillen keskustasta kämpän, sillä näimme sen olevan edullisempi kuin hotelli tai hostelli. Matkan tarkotuksena olisi nauttia auringosta,tutustua uusiin ihmisiin, Ranskan yö-elämään,maistaa erillaisia ruokia ja vaikka mitä muuta kaikkea. Odotan matkaa innoillani, sillä olen jo loman tarpeessa!

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Tuo "Amerikan-kiertue" oli varmasti antoisa!

Toivotan sinulle oikein rentouttavaa Ranskan-matkaa!
mervikuismanen   (20.05.2014 17:24)
  Reply

Jäi kesken,enkä saa muokattuu tätä enää????
sinemcinar   (08.05.2014 13:06)
  Reply

Aika lyhyt Sinem. Tahtoisin kuulla lisää matkustelusta taikka kokemuksista.
marinashbib   (07.05.2014 18:17)
  Reply