This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Carolina ja opiskelu

OPISKELU

Opiskelijana näen itseni liikaa haalivana oppilaana, jolla loppuu motivaatio, kesken olevien tehtävien rästiin jäämiseen. Koen harvoin onnistumisen tunnetta koulusta, varsinkin teoria ,tekstin ja kielien opiskelu meinaa repiä pelihousuni.  Tykkään koulusta, mutta motivaatio saattaa olla useinkin hukassa pitkän koulumatkan takia.

Koulusta en huolehdi liikaa, menen mieluiten omaa tahtiani, vaikka se olisikin hidas tahti. Olen kumminkin motivoitunut siihen, että valmistun kolmannella vuodella.

Opiskelijana tuen muita opiskelijoita kannustamalla, mutta olen itse huono ottamaan vastaan kannustamista.  Jäänyt, tämä huono tapa ala-asteelta.

Opiskelijaksi,  olen luokaltani melkein vanhin ja motivaatio on kova, kun haluaa jo ammatin.  koulussa tykkään eniten käytännön jutuista, jotka motivoi olla koulussa. Parhaimmat ajat ovat koulusta työharjoittelut! Niistä olen nauttinut eniten ja saanut alani kokemusta.

Opinto suunnitelmia minulla tällä hetkellä on saada koulu loppuun ja paperit käteen. Katson ehkä vuoden tauon jälkeen jotakin opiskelu paikkaa jos siltä tuntuisi.  Joten ei jatko suunnitelmia vielä toistaiseksi.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Hyvät perustelut!
mervikuismanen   (22.05.2014 19:48)
  Reply