This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Ronja ja AP

Asiakaspalvelua on monenlaista. Mielestäni hyvä asiakaspalvelija on reipas, auttavainen, iloinen , huumorintajuinen, ystävällinen, tehokas ja niin edespäin. Adjektiivejä on monia ja niitä voisi jatkaa loputtomiin. Mitä kaikkea vaaditaankaan asiakaspalvelijalta.

Olen ollut asiakaspalvelu työssä nyt noin neljä vuotta ja helppoa se ei ole. Asiakkaat osaavat olla niin hankalia ja röykeitä, mutta välillä myös niin mukavia ja päivää piristäviä. Itse asiakaspalvelijana olen energinen, huumorintajuinen ja ystävällinen, kunnes joku ylittää rajan, siinä vaiheessa olen edelleen ystävällinen ja nopea työskentelemään, mutta tietty pirteys ja iloisuus katoaa minusta kokonaan. Tässä on minulle se iän ikuinen ongelma asiakaspalvelussa. Minua raivostuttaa ihmiset/ asiakkaat, jotka kohtelevat työntekijöitä kuin roskaa. Eniten asiakaspalvelusta olenkin oppinut itsehillintää näinä vuosina. Olen alkanut myös miettimään onko minusta sittenkään asiakaspalvelijaksi. Ainakaan Hesburgerin kassat, puhelinmyynti, kaupan kassa , eivät ole minulle tarkoitettuja. Aivan liian hektistä ja hermoja kiristävää hommaa.

Huomasin kun olin Tahkolla työssäoppimassa hevostallilla ja kahdeksan tuntinen päiväni koostui 6 tuntia yksin tai työkavereiden kanssa työskentelystä ja kaksi tuntia asiakkaiden kanssa työskentelystä, että siinä on työ mistä minä oikeasti pidän. Muutaman tunnin reissu asiakkaiden kanssa oli piristävä ja rakastin opastaa asiakkaita ja lörpötellä niitä näitä samalla ratsastaen, ja sitten taas oma rytmistä työskentelyä eläinten ja työkavereiden parissa. Siellä kukaan ei huutanut, mikä kestää, milloin mitäkin pitää tehdä. Niinkuin sanoin asiakaspalvelua on monenlaista ja työnkuvasta riippuen välittyy millaisia asiakkaat ovat eri työpaikoissa. Pikaruokaravintoloissa sun muissa ei työntekijällä ole merkitystä, hän on yksi turha roska asiakkaan tiellä, silti asiakaspalvelijan on nieltävä tämä fakta ja pidettävä kestohymy yllä. Tälläisiä on minun asiakaspalvelu kokemukseni tiskin toiselta puolen. Toivottavasti jokin päivä pääsen mielekkäänpään työhön jossa myös asiakkaat arvostavat minua.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username