This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Satun työkokemukset

Työkokemusta minulla on jo jonkinverran. Monenlaisia töitä on tullut tehtyä, mutta kaikki työ ei aina ole ollut niin kivaa. Siivooja, ravintolatyöntekijä, jäätelömyyjä, prisman työntekijä ja lehtienjakaja. Suurin osa näistä töistä on tehty kesätyönä kolmen vuoden sisällä.

Yläasteella olin TET-harjoittelussa ravintoloissa ja SpiceIce jäätelökioskilla. Sain niistä paikoista jo paljon kokemusta ja olen kaikesta työkokemuksesta kiitollinen. Jokainen oppi jää muistiin loppuelämäksi. Työjaksot eivät olleet kovin pitkiä, mutta sekään ei haitannut koska aina sen tarvittavan työkokemuksen sai jotakin kautta.

Ihan ensimmäisen ns. virallisen työpaikan sain 14-vuotiaana. Hain lehdenjakajaksi Suorajakeluun ja sain paikan. Jaoin lehtiä autolla isäni kanssa noin kahden viikon ajan. Se ei rankkaa ollut ja rahaa sain ihan riittävästi. Siinä pääsi jo nuorena työnmakuun.

Kesätöitä olen tehnyt kaksi kesää peräkkäin ja molemmat eri paikoissa. Valitettavasti kysyntä on aina ollut jokaiseen työpaikkaan niin kova, että sain kyseiset työpaikat vain suhteiden avulla. Kesällä 2012 tein kahden viikon pituisen kesätyön Mikkelin Prisman hyvinvoinnin ja pukeutumisen osastolla. Tein töitä varastossa ja kaupan puolella.

Viimeisin kesätyöni tein Oulussa siivousfirmassa ServiseOne. Olin siellä kuukauden ja siivosin YIT:n toimistotiloja ja halleja. Työ oli aika rankkaa, koska olin ainoa, joka siellä siivosi joka arkipäivä kuukauden ajan.

"Olipa siivoustarpeesi pieni tai suuri olemme aina valmiit palvelemaan" (Antti Kämäräinen, toimitusjohtaja ServiceOne www.serviceone.fi, 7.5.2014)

Kaikki työkokemus on aina hyväksi ja mitä enemmän työkokemusta teemme, niin sitä paremmin työllistymme tulevaisuudessa.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Olet todellakin oikeassa tuossa viimeisessä virkkeessä!
mervikuismanen   (20.05.2014 18:04)
  Reply