This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Siiri maailmalla

Olen matkustellut jonkin verran. Ensimmäisen ulkomaanmatkani tein perheeni kanssa Ruotsiin. Taisin olla noin 5-vuotias. En muista reissusta oikein mitään. Olen käynyt muutamia kertoja Virossa. Nuorempana teimme reissuja perheen kesken ja vanhemmalla iällä olemme käyneet kavereiden kanssa päiväristeilyillä.

Olin neljännellä luokalla, kun istuin ensimmäistä kertaa lentokoneeseen. Matkustimme Kreikkaan. Muistan reissusta sen verran, että poltin itseni päästä varpaisiin heti lomaviikon alussa. Loppuloman uin t-paita päällä ja välttelin aurinkoa.

Kuudennella luokalla teimme toisen reissun Kreikkaan. Kokeilimme siskojeni kanssa kaikenlaisia aktiviteetteja. Loman kohokohta oli, kun osallistuimme vanhemman siskoni kanssa ratsastusvaellukselle ja laukkasimme meren rannalla auringonlaskussa.

Yläasteen jälkeisenä kesänä matkustimme Bulgariaan Sunny Beachille. Olin silloin jo sen verran vanha, että saimme siskoni kanssa kulkea kahdestaan kaupungilla ja tehdä mitä huvittaa. Kokeilimme mm. varjoliitoa ja kävimme huvipuistossa. Asuimme viiden tähden hotellissa, joten huoneet olivat tosi ylellisiä ja hienoja.

Odotan tosi paljon ensi elokuuta. Lähdemme heti elokuun alussa kolmannen kerran Kreikkaan. Asustamme samassa hotellissa kuin ensimmäisellä kerralla. Hotelli on aika pieni ja vaatimaton, mutta tykästyimme siihen ensimmäisellä kerralla, joten päätimme mennä sinne nytkin. Hotellin nimi on Nektar Beach ja se on rakennuttu vuonna 1991, joten hotellin tilat eivät ole uusinta uutta, mutta hotellin henkilökunta on tosi ystävällistä ja yleinen ilmapiiri on niin mukava, että ei haittaa, vaikkei hotelli ehkä ulkoapäin näytäkkään ihan niin hienolta kuin viereiset hotellit. (www.aurinkomatkat.fi 28.4.2014).

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@diemle Olen ollut Rodoksella ja Hanialla. Suosittelen!
siirikorhonen   (21.05.2014 13:34)
  Reply

Minäkin olen Kreikka-fani! Ruoka on jumalaisen hyvää!

Hienoa, että mukana on lähdetietoa!
mervikuismanen   (20.05.2014 17:32)
  Reply

Hyvä teksti omalta näkökannalta. Haluaisin itsekin Kreikkaan ja olisin halunnut enemmän vinkkejä kyseisestä maasta, kuten kohteista ja hintatasosta. Haluaisitko kertoa, missä päin Kreikkaa olet ollut?
diemle   (30.04.2014 12:45)
  Reply