This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Satu ja elokuvat

Olen aina tykännyt elokuvista ja nyt vanhemmalla iällä katsonut paljon kauhuelokuvia. Oikeasti lähes joka kerta kauhuelokuvan aikana olen todella peloissani, mutta haluan tietää juonen. Saan siitä paljon kommentointia kun katson elokuvan ilman ääniä.

Yksi tämänhetken suositumpia kauhuelokuvia ovat Paranormal Activityt. Elokuvia on ilmestynyt jo viisi viidessä vuodessa. (Leffatykki.com, 2014) Itse olen nähnyt kaikki nämä kyseiset elokuvat ja mielestäni ne ovat todella hyviä, jos kauhusta tykkää. Nyt vain odottelen innolla seuraavaa Paranormal Activity elokuvaa.

"Kokonaisuutena Paranormal Activity on mestarillinen tunnelmapaukku ja vahva debyyttiteos. Tämän elokuvan jälkeen tekee mieli tarkistaa omakin koti, ettei vain ole mitään paranormaalia toimintaa meneillään missään nurkissa." (Leffatykki.com, 24.04.2014)

Itsekin olen miettinyt elokuvan jälkeen, että pitäisikö tarkistaa koko asunto ettei vaan missään tapahdu mitään yliluonnollista. Mutta aika hyvin olen pienestä pitäen oppinut, että sehän on vain elokuva eikä tapahtunut oikeasti.

Mutta katson myös paljon muitakin elokuvakategorioita. Kauhun jälkeen suosikkini ovat fiktiot ja toiminta. Elokuvat, missä on mielikuvituksellisia olentoja, paikkoja tai supersankareita.

1
Likers
siirikorhonen

Paranormal Activity 2

http://thatwasgood.wordpress.com/2011/05/ 23.04.2014

Leffatykki.com 24.04.2014

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@mervikuismanen Valitettavasti en ole katsonut mitään vanhoja kauhuelokuvia. Aina kun tulee uusi kauhuelokuva, niin katson sen. En yleensä jaksa selailla vanhoja kauhuelokuvia. Mutta sekin olisi hyvä idea hieman paneutua tunnettuihin kauhuklassikoihin.
satubordi   (12.05.2014 08:23)
  Reply

Kauhu on todellakin hyvä laji!

Tiedätkö mitään kauhuelokuvaklassikkoja?
mervikuismanen   (07.05.2014 12:57)
  Reply

@diemle Kiitos kommentoinnista ja kyllä olisin voinut kertoa muitakin elokuvia jotka kiinnostaisivat katsojia, mutta ajattelin nyt perehtyä tähän tiettyyn elokuvaan.
Voihan se olla että merkitys muuttuu ilman ääniä, mutta itse olen niin helposti säikähtävä, että mielummin katson ilman ääniä. Yleensä minulle juoni on tärkein, eikä äänitehosteet.
satubordi   (28.04.2014 08:38)
  Reply

Tykkään itsekin katsella elokuvia. Olisi ollut kivaa, että olisit suositellut lisää kauhuelokuvia, joista olisi saanut itse katseluvinkkejä. Teksti oli hyvin kirjoitettu ja helppo lukea. Haluaisin tietää, että eikö sinusta tunnu, että elokuvan merkitys muuttuu jollain tavalla kun katsoo ilman ääniä?
diemle   (28.04.2014 08:30)
  Reply