This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

MarinaDanceBall

Vuonna 1999 aloitin koripallo pelaamisen joukkueessa Pakilan Visa. Pelasin Visan joukkueessa 2012 asti. Kun muutin opiskelemaan porvooseen, aloitin Porvoon Tarmossa pelaamisen. Pelaajien ikäluokat olivat 94-90 syntyneitä naisia. Nykyään pelaamme naisten 2-divari sarjassa. Pelaajien ikäluokat alkavat 18 vuotiaana, eläke ikään asti. Koripallo on harrastukseni mitä pelaan eniten kesällä.

Aloitin tanssimisen samoihin aikoihin, kun koripallon. Koripallo harkkojen jälkeen jäimme Töölön urheiluhalliin koppeihin tanssimaan. Vuonna 2005-2009 perustimme tanssi ryhmän Waraya. Olimme kansaivälinen ryhmä ja kilpailimme koulujen välisessä Power Mover kisoissa. Olemme myös esiintyneet erilaisissa tapahtumissa kuten Reaktorissa, Gloriassa ja kampin torilla.

Kesällä harrastan molempia samaan aikaan, pelaan katukorista kaiken ikäisten kanssa ja voin tanssia ystävien kanssa ulkona.

"Koripallo on vauhdikas laji, joka vaatii harrastajaltaan paitsi nopeutta, myös kimmoisuutta, ketteryyttä ja koordinaatiota. Anaerobisena lajina koripallo vaatii myös teräksistä kuntoa." (www.terveystalo.com. 23.4.2014)

Olen itsekkin huomannut sen, että koripallo on taito- ja nopeuskestävyyslaji. Se joka harrastaa koripalloa tietää, että se on fyysinen laji jolla on kovia vaatimuksia. Koripallossa ei tietenkään riitä, että on nopea ja ketterä. Koripalloilijalta vaaditaan loistavaa käsi-silmäkordinaatiota, kehon ja jalkojen rytmikkaa, sekä liikkeen sulavuutta. (http://www.terveystalo.com/Palvelut/Sport/Sport-tietopankki/Lajiesittely-Koripallo/#.U1eUyRAa_bw 23.4.2014)

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Jos ottaisin kolmannen liikuntaharrastuksen, niin se olisi jooga.
marinashbib   (07.05.2014 12:18)
  Reply

Nämä lajit toimivat varmasti yhdessä, ikään kuin tasapainottavat toisiaan!

Jos ottaisit vielä kolmannen liikuntaharrastuksen, mikä se olisi?
mervikuismanen   (28.04.2014 09:47)
  Reply

Hienoa että olet saanut selkeästi esiteltyä kaksi lajia samassa tekstissä. Olisin kuitenkin toivonut lisää tarkkuutta oikeinkirjoituksessa ja ehkä lisää tietoa tanssista. Muuten erittäin monipuolinen teksti joka kertoo hyvin koripallon ja tanssin terveyshyödyistä!
Tiia   (28.04.2014 09:05)
  Reply