This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Anna ja työssäoppimiset

Ensimmäisen vuoden opiskelun meille kuului 4 kuukautta työharjoittelua. Minun työharjoittelu suoritin Virossa  Meresuu Spa & hotel hotellissa. Ensimmäisen vuoden työharjoittelun aiheena oli asiakaspalvelu ja majoituspalvelut, molemmat suoritin samassa paikassa. Asiakaspalvelua tein ravintolassa "Meloodia" ja majoituspalvelut tein respassa ja kerrospalvelussa. Tämä työharjoittelu oli todella pitkä ja opin paljon. 

Tämä työharjoittelu oli ensimmäinen työkokemus minun elämässä, joten alussa oli vähän vaikea, mutta opin kaikkia nopeasti ja pääsin hommiin. Perehdys työpaikalla oli todella hyvä ja minun ohjaaja hoiti asiat todella hyvin. Ravintolossa olin aamiaisjärjestämässä ja siivomassa. Respassa oli vaikeampi tehtävä,  koska minun englanti ei ole hyvä ja tietokone missä piti tehdä varauksia oli kokonaan englanniksi. Mutta opin nopeasti myös tietokonen kanssa toimia. Aika meni mielestäni todella nopeasti, varma se johtuu siitä , että olin minun kotikaupungissa työssä ja aina oli jotain tekemistä työn ulkopuolella.

Toisen vuoden opiskelun meille kuului 2 kuukautta työharjoittelua, niitä minä olen suorittanut kahdessa eri paikkassa. Ensimmäisen kuukauden tein työtä Virossa samassa hotellissa, kuin viime vuonakin, mutta kylpyläosaston puolella. Yksi kuukausi oli lyhyt aika , mutta opin myös paljon kaikea. Toisen kuukauden jouduin suorittaa laskettelukeskuksessa Kokonniemessä. Tästä paikasta en ole pidännyt paljon, mutta oli pakko suorittaa työharjoittelu loppuun asti. Laskettelukeskuksessa olin ulkohommissa, ja ulkotyöt ei ole ihan minun juttuni. Mutta opin kummiski jotain. Ja olin onnellinen, kun tämä harjoittelu oli ohi.

Ensi vuoden opiskelun kuulu myös 2 kuukautta työharjoittelua, mutta tämä työharjoittelu koostu 10 valinnaisaineista, eli jos ensi vuoden aikana saan vielä 5 ov minä en menee työharjoitteluun ollenkaan.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Miten arvioisit itseäsi matkailualan työntekijänä tällä hetkellä?
mervikuismanen   (20.05.2014 18:31)
  Reply