This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Satun opiskelut

Yläasteella halusin kampaajaksi ja olin valmis jo hakemaan kampaaja-alalle, kunnes sarja Paratiisi alkoi televisiosta. Katsoin kaikki jaksot, ja matkailuala tuntui olevan juuri se ainoa ja oikea vaihtoehto minun tulevaisuudelleni. Etsin paljon tietoa matkailualasta ja tutkin, missä paikkakunnilla sitä voisi opiskella.

Yhteishaku lähestyi ja olin varma minne haen: Jyväskylän ammattiopistoon opiskelemaan matkailualan perustutkintoa. Porvoon ammattiopisto oli toinen vaihtoehton, ja sinne sainkin pääsykoekutsun. Minut valittiin Porvoon ammattiopistoon, ja pitihän paikka ottaa, koska Jyväskylästä ei mitään kuulunut.

Syksyllä 2012 muutin Porvooseen ja aloitin opiskelut. Motivaatio opiskeluuni oli todella suuri, ja joka päivä olin entistä varmempi, että tämä on se ala, jota minä tulen tekemään tulevaisuudessa. Koulussa on viihtyisää ja luokkalaiset tukevat toisiaan silloin, kun siihen on tarve. Vaikeuksien kautta voittoon, sillä aina koulutyöt eivät ole niin yksinkertaisia tai helppoja. Paljon joutuu asioita miettimään ja muistamaan. Itse olen hyvä oppija ja siksi voin sanoa olevani hyvä koulussa.

Opiskelujen jälkeen tie on avoin, mutta yksi vaihtoehto olisi mennä au pairiksi vuodeksi jonnekin. Voi myös olla, että haen jatkakoulutukseen ammattikorkeakouluun. Kaikki on vielä niin avoimena.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Oikeinkirjoituksesta:
- pilkut
- vain vähän muuta korjattavaa.
mervikuismanen   (11.05.2014 17:14)
  Reply