This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Ida töissä

Ensinmäiset muistikuvani lapsuuden kotitöistä ovat aika vähäiset, taisin olla aika laiska lapsi. Perus kotitöitä tietenkin tein, mutta en saanut niistä mitään rahaa. Ainoa mistä muistan saaneeni rahaa oli kun autot piti pestä ja imuroida. Ensinmäinen oikea työkokemus tuli tet-harjoittelun takia. Olin töissä näsin S-marketissa ja muistan kun menin työhaastatteluun niin esimieheni oli myöhässä ja kysymykset olivat hieman outoja. Sain kuitenkin paikan, kokonaiset kaksi viikkoa hyllytin elintarvike tuotteita. Ihmiset olivat tympeitä, ja kaiken lisäksi sain huonot arvostelut paikasta.

Viimeiset kesätyöt olen tehnyt kilpilahden borealiksella minne pääsin isäni kautta. Ja Toinen paikka oli Wsoy:n kirjapakkaamo sekin oli äitini kautta saama paikka. Näistä paikoista en niin hirveästi tykännyt itse työnä mutta työilmapiiri oli hyvä.Rahaa sieltä kuitenkin sai. Luulen että oli ihan hyvä että sain kokemusta tehdastyöskentelystä, nyt olen nykyisin töissä kiireapulaisena Wsoy:n tehtaalla.

Tulevaisuudensuunitelmani ovat aika jäissä nyt. Haluan vain käydä koulun loppuun ja päästä tekemään töitä, ja tietenki häipyä pois Porvoosta. Unelma työpaikka olisi jokin ulkotyö koska huomasin että sisällä työskentely ei ole niin mielyttävää minulle kuin ulkotyö. Olisi mukavaa päästä oman alan hommiin. Rakastuin kuitenkin niin paljon husky safarin hommiin että se on varmasti ykkös sijalla. Ulkomailla työskentely myös leijaillee mielessä, en vain ole varma olisinko tarpeeksi aikuinen menemään yksin.

Minkälainen minä sitten itse olen työntekijänä? Mielestäni minulla on korkea työmoraali teen kaikki pyydettävät hommat ajallaan ja tulen myös aina ajoissa töihin. En sano vastaan saamilleni työtehtäville, vaan hoidan ne pois alta mallikaasti. Joustavuus tulee myös luonnostaan jos minulta pyydetään pari tuntia enemmän jään mielelläni auttamaan. Ulkonäköäni katsotaan aika monesti ja ajatellaan että en kykene raskaaseen työhön, itse pidän fyysisesti raskaasta työstä. Työpäivän jälkeen voi sanoa että on tehnyt kaiken voitavansa kun lihakset ovat maitohapoilla. Voin siis hyvällä omatunolla sanoa olevani hyvä työntekijä.

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@mervikuismanen Olen saanut kesätöistä vanhasta porvoosta hotelli pariisin villestä
idapennanen   (21.05.2014 13:30)
  Reply

Oletko saanut kesätöitä?
mervikuismanen   (20.05.2014 18:02)
  Reply