This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Siiri ja elokuvat

Olen aina pitänyt elokuvista. Se ei niinkään ole harrastukseni, mutta elokuvien katselu on mukavaa ajanvietettä. Minulla ei ole mitään tiettyä elokuvagenreä, mistä pitäisin, vaan katselen kaikenlaisia elokuvia. Riippuu paljon seurasta, millaisia elokuvia katson. Jos olen ison kaveriporukan kanssa, katsomme usein kauhuelokuvia. Yksin ollessani on kiva katsoa komedioita tai romanttisia hömppäelokuvia. Teen aina sen virheen, että ollessani yksin kotona alan katsomaan jotain kauhuelokuvaa. Vihaan katsoa niitä yksin, mutta silti en ikinä onnistu sammuttamaan televisiota.

Yksi suosikkielokuvistani on James Wanin ohjaama kauhuelokuva The Conjuring vuodelta 2013 (www.leffatykki.com 23.4.2014).

 "Kunnon kauhuelokuvan ei tarvitse olla verinen tai vauhdikas. Pelolla voi leikitellä parhaiten vihjailemalla, olemalla näyttämättä pelon aiheuttajaa katsojalle. The Conjuring on juuri tällainen, aito kummitustarina, joka onnistuu pelottamaan aidosti. Se pohjautuu todellisiin tapahtumiin 70-luvulla, jolloin Rhode Islandilla asuva Perronien perhe joutui kummittelevan talon uhriksi." (Laajalahti, 18.01.2014)

Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Mielestäni hyvän kauhuelokuvan ominaisuus on, että katsojalla säilyy jännitys koko elokuvan ajan.

1
Likers
satubordi

1
Likers
satubordi

(http://www.impawards.com/2013/conjuring_ver3.html 23.4.2014)

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@mervikuismanen Suosittelen katsomaan Titanicin ja Pientä Säätöä.Titanic on sellainen elokuva, että sen jaksaa katsoa aina vaan uudestaan ja uudestaan.
Pientä Säätöä on hauska, romanttinen komedia, joka sopii katsottavaksi vaikkapa kavereiden kanssa.
siirikorhonen   (21.05.2014 13:33)
  Reply

Elokuvat ovat todellakin elämän suola!

Mitä romanttisia elokuvia suosittelisit muille?
mervikuismanen   (07.05.2014 12:59)
  Reply

@satubordi Conjuring elokuvassa on tyypillinen kauhuelokuvan juoni. Pariskunta muuttaa vanhaan autiotaloon ja talossa alkaa tapahtua kummia. Paikalle kutsutaan yliluonnollisia ilmiöitä tutkiva pariskunta, ja he yrittävät selvittää, mitä talossa tapahtuu ja päästä eroon talossa asuvasta demonista.
Conjuring on sellainen elokuva, että se jakaa mielipiteet. Sanoisin, että joka toinen pitää elokuvasta ja joka toinen ei. Mutta itse kuitenkin suosittelen elokuvaa kaikille kauhusta pitäville.
siirikorhonen   (28.04.2014 09:40)
  Reply

Hyvin kirjoitettu. Kerrot suhteestasi elokuviin selvästi ja siksipä lukijan on helppo samaistua siihen. Hieman pilkun käyttöä voisi kertailla sillä ihan kuin pilkku olisi tarpeeton parissa kohtaa.
Hienosti sisennetty ja muokattu tuo suora lainaus elokuva-arvostelusta. Olet kiinnittänyt huomiota siis tekstin ulkoasuun. Lähdemerkintä sijoitettu selvästi tekstin loppuun joten jokainen lukija voi tämän luettuaan perehtyä lähdetekstiin.

Mitä muuta voisit kertoa kyseisestä elokuvasta? Kannattaako kauhuelokuvien harrastajan katsoa tämä?
satubordi   (28.04.2014 08:30)
  Reply
1
Likers
siirikorhonen