This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Diemin elokuvamaailma

Tykkään elokuvien katselusta ja viikottain tulee yleensä katsottua vähintään yksi leffa. Elokuvia katson televisiosta, tietokoneelta ja toisinaan vuokrattuna. Enimmäkseen katson ulkomaalaisia elokuvia, joista siis mielestäni englannin sanavarasto kehittyy hyvin. Harvemmin kotimaiset leffat tuntuvat yhtä mielenkiintoisilta ja hyviltä.

Minkälaisia elokuvia sitten katson? Yleisesti sanoisin komediaa, toimintaa ja kauhua. Fantasia ja kaikki avaruuselokuvat eivät juurikaan ole mieleeni, koska ne eivät tunnu realistisilta. Leffan pitää kuitenkin olla mukaansatempaava ja juonen on edettävä eteenpäin sopivalla temmolla. Jos elokuva tuntuu liian pitkäveteiseltä ja siirappiselta, jää se usein kesken ja katsomatta.

Alla on muutamia elokuvia, mitä olen katsonut ja joista olen pitänyt.

Fast & Furious 7

http://guardianlv.com/wp-content/uploads/013/12/Fast-Furious-7.jpg 23.4.2014

 

                 ''I never feared death or dying I only fear never trying. I am whatever I am, only God can judge me now.''                    (Fast & Furious 23.4.2014)

 

Toiminnallinen elokuva, jossa ratkotaan elämässä oikeaa ja väärää.

We're The Millers

http://themovieblog.com/wp-content/uploads/2013/08/were-the-millers2.jpg 23.4.2014

 

''David Burke (Sudeikis) on pikkuluokan pilvikauppias, jonka asiakaskunta koostuu lähinnä keittiömestareista ja kotiäideistä, mutta ei missään nimessä nuorista—sen verran moraalia sentään hänelläkin on. Mikä siis voisi mennä vikaan? No, vaikka mikä. David pyrkii pitämään matalaa profiilia, mutta joutuu toteamaan kantapään kautta, miten kiittämättömyys on maailman palkka, kun hän yrittäessään vilpittömästi auttaa muutamia nuoria päätyy kolmen katupunkkarin rusikoimaksi. He pöllivät hänen rahansa ja kamansa, ja niin David jää ikävästi velkaa diilerilleen Bardille (Ed Helms). Kuitatakseen velkansa—ja säilyttääkseen terveytensä—Davidin on pakko ryhtyä raskaansarjan huumesalakuljettajaksi ja tuoda Bradin seuraava lasti maahan Meksikosta.'' (www.leffatykki.com 28.4.2014)

 

Mielestäni hauska komedia, joka tempaa juonella mukaansa hyvin. Jos huumori uppoaa, on paljon naurua luvassa.

Homefront

http://apocalypticdemise.files.wordpress.com/2013/12/homefront-2013-movie-review.jpg 23.4.2014

 

Elokuva on koskettava toimintadraama, joka kertoo isän rakkaudesta ja suojelusta.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@mervikuismanen Yleensä katson tekstien kanssa, haluaisin kovasti kyllä katsoa ilman, koska se kehittää kielitaitoa paremmaksi. Kuitenkin minusta tuntuu, että silloin jää osa ymmärtämättä ja merkitys muuttuu.
diemle   (07.05.2014 13:20)
  Reply

Hienoa! Esimerkit elävöittävät tekstiä aina!

Katsotko elokuvia koskaan alkuperäiskielellä, siis ilman tekstitystä?
mervikuismanen   (07.05.2014 13:01)
  Reply

@idapennanen Kiitos palautteestasi Ida. Olen nyt lisännyt suoran lainauksen yhden elokuvan alle, jota voit lukea.
diemle   (28.04.2014 08:45)
  Reply

Hyvin ytimekkäästi kirjoitettu teksti, Olisin toivonut jotain suoraa lainausta vaikka netistä joltain elokuva ohjaajalta. Oli kiva että laitoit kuvat elokuvista mistä olet pitänyt, tästä saa vähän käsitystä minkä tyyppisistä elokuvista pidät
idapennanen   (28.04.2014 08:17)
  Reply