This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Satun TO-jaksot

Ensimmäisen TO-jakson suoritin Rovaniemellä Hotelli Aakenuksessa. Jakson pituus oli 4 kuukautta. Sain paljon kokemusta hotellista, vaikka aina kaikki ei ollutkaan niin helppoa. Päivät olivat pitkiä ja asiakkaat vaikeita. Lähes joka viikko tuli tilanne, jonka takia halusi lähteä kotiin heti seuraavalla junalla. Pääsin näkemään millaista on oikea hotellityö ja miten rankkaa se todellisuudessa on. Kasvoin henkisesti paljon, koska rajojani koeteltiin monesti töiden aikana. En enää ollut se pieni 16-vuotias, vaan minua kohdeltiin kuin aikuista.
 
Toisen vuoden työssäoppimisjakso kesti vain 2 kuukautta ja tein sen Mikkelissä Kalevankankaan koulussa. En päässyt näyttämään taitojani niin useasti kuin kuvittelin. Istuin monta tuntia koneella ja odottelin sitä parin tunnin pituista liikuntatuntia, joka oli se päivän kohokohta, kun sai tehdä jotain järkevää. Tein paljon suunnittelua, mutta turhaan. Suunnittelin liikuntatunteja ala-asteikäisille, mutta en saanut kertaakaan toteuttaa suunnitelmaani varsinaisella liikuntatunnilla. Kerran pääsin pitämään leikkivarjolla leikin, jossa opettaja arvio hieman opetustani lapsille.
 
Kolmantena vuonna haluaisin päästä ulkomaille työssäoppimaan ja näkemään millaista matkailuala on ulkomailla ja miten matkailu vaikuttaa muissa paikoissa.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@mervikuismanen En osaa arvioida itseäni siinä suhteessa, mutta jos jotain täytyisi sanoa, niin olen kehittynyt paljon tämän alan työntekijänä ja tietopankkini on täydentynyt huomattavasti. Tiedän nyt mihin pystyn ja voi siis sanoa, että tulevaisuus näyttää hyvältä matkailualan suhteen.
satubordi   (21.05.2014 13:36)
  Reply

Miten arvioisit itseäsi matkailualan työntekijänä tällä hetkellä?
mervikuismanen   (20.05.2014 18:29)
  Reply